Belastingen en adviezen


 • Administratiekantoor Sibbel kan u, naast het verzorgen van de aangiften omzet-, loon- en vennootschapsbelasting, ook adviseren op een breed fiscaal terrein. Tevens kunnen wij u adviseren en begeleiden bij problematische personeelszaken, zoals ontslagprocedures, arbeidscontracten en arbeidsconflicten. Bovendien biedt Administratiekantoor Sibbel u advies op maat als het gaat om rechtsvormen, leveringsvoorwaarden en andere aangelegenheden.

  Vanzelfsprekend verzorgen wij ook voor particulieren de aangifte Inkomstenbelasting tegen een gereduceerd tarief. Bent u niet in gelegenheid om naar ons kantoor te komen, zijn wij altijd bereid om uw aangifte bij u thuis te verzorgen.

  Als u wilt weten hoe Administratiekantoor Sibbel u van dienst kan zijn, vul dan het aanvraagformulier in of bel ons 0314 – 35 48 77.

 • Het invullen van een belastingaangifte klinkt gemakkelijk, maar er zijn talloze aftrekposten en regelingen die vergeten worden bij het zelf invullen van deze aangifte. Hierdoor bent u per saldo soms duurder uit dan wanneer u uw aangifte door ons laat invullen.

  Wij zorgen tevens voor alle correspondentie met de belastingdienst in het geval dat zij extra inlichtingen nodig heeft voor het afwerken van uw aangifte of wanneer de belastingdienst zelf fouten heeft gemaakt met de verwerking van uw aangifte.

  Wij zijn tegenwoordig verplicht uw identificatie te controleren.

  Brengt u dus een geldig identificatiebewijs mee!

  Voor een vlot verloop van het invullen van uw aangifte hebben wij een checklist opgesteld die u hier kunt downloaden.